Nyhedsbrev

SOAKED IN FASHION NEWS

Tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbrev og få chancen for at vinde en fantastisk shopping-oplevelse på Soakedinluxury.dk. Når du tilmelder dig Soaked in Luxury nyhedsbrevet, får du samtidigt adgang til et inspirerende modeunivers, som din garderobe vil elske dig for.


SOAKED IN TREATS

Tilmelder du dig vores Soaked in Luxury nyhedsbrev, får du også adgang til et hav af særlige fordele. Du får nemlig som den første besked om udsalg, unikke Soaked in Luxury special offers, samt adgang til et fristende ontrend modeunivers, som hjælper dig med at holde fingeren på pulsen.

Ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve med tilbud og inspiration. Se vores persondatapolitik HER

Navn & Efternavn:
Email:
 

SOAKED IN LUXURY

Soaked in Luxurys kollektioner handler om at give en unik følelse af luksus og tilbyde kvinder en ung moderne stil, som ikke går ubemærket hen. Soaked in Luxury designer kollektioner, som understreger et attraktivt, moderne look med feminine detaljer. Soaked in Luxury pigen har en stærk personlighed, og hun udstråler en femininitet, som understreges af tøjet på en meget enkel og uhøjtidelig måde. Soaked in Luxurys succes ligger i evnen til at designe unikke og eftertragtede styles til attraktive priser. Med 10 årlige kollektioner tilbyder Soaked in Luxury løbende nye styles og de nyeste trends til en god pris.  Soaked in Luxury handler om at være dig selv, om at understrege og skabe din helt egen personlige stil – sammen med Soaked in Luxury.

Soaked in Luxury | Banetoften 32 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | soaked@designersmarket.net